Περιεχόμενα

ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα δωμάτια του «Akrathos Houses» αποτελούνται από δύο τύπους, τον Α και τον Β και μοιράζονται σε ένα καλαίσθητο καινούριο κτίριο.

Οι παροχές των δωματίων έχουν δημιουργηθεί ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες τους  όλες τις ανέσεις και την αίσθηση της φιλόξενης διαμονής, ενώ η ησυχία της περιοχής, οι ήχοι της θάλασσας και η κατάφυτη περιοχή προσθέτουν στην έννοια των καλοκαιρινών διακοπών.Μοντέρνα και έγχρωμα έπιπλα και υφάσματα, ζωηρόχρωμα κουβρ λι, καθαρά, φωτεινά, αυτοσυντηρούμενα και περιποιημένα studios. 

ΤΥΠΟΣ Α:

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (καφετιέρα, κεραμική κουζίνα, ψυγείο, σκεύη, τοστιέρα, βραστήρας) , TV Plasma, πλυντήριο ρούχων, σαλόνι με 2 καναπέδες, τραπεζαρία για 4 άτομα, υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο (υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και δεύτερο υπνοδωμάτιο με κουκέτα και με μικρό διπλό κρεβάτι , 3 μονάδες κλιματισμού, μπαλκόνια και αυλή στο ισόγειο.

Άτομα: 4-6

75τμ

ΤΥΠΟΣ Β:

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (καφετιέρα, φουρνάκι με μάτια, ψυγείο, σκεύη, τοστιέρα, βραστήρας) , TV Plasma, πλυντήριο ρούχων, σαλόνι με 2 καναπέδες, τραπεζαρία για 4 άτομα, σοφίτα-υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 2 μονάδες κλιματισμού, μπαλκόνι.

Άτομα: 2-4

55τμ