ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ AKRATHOS HOUSES

Μεταξύ του πράσινου των πευκόφυτων εκτάσεων της Κασσάνδρας και του έντονου μπλε των νερών της θάλασσας της Χαλκιδικής, δημιουργήσαμε ένα καινούριο μικρό συγκρότημα από μεζονέτες, μόλις 40μ από την θάλασσα, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πολύχρονου.
Outdoor view

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Δωμάτια με πολύχρωμα υφάσματα, σύγχρονες παροχές και αυτονομία, διαφόρων τύπων ιδιανικά για οικογένειες, ζευγάρια και παρέες. Οι παροχές των δωματίων έχουν δημιουργηθεί ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες τους  όλες τις ανέσεις και την αίσθηση της φιλόξενης διαμονής, ενώ η ησυχία της περιοχής, οι ήχοι της θάλασσας και η κατάφυτη περιοχή προσθέτουν στην έννοια των καλοκαιρινών διακοπών.Μοντέρνα και έγχρωμα έπιπλα και υφάσματα, ζωηρόχρωμα κουβρ λι, καθαρά, φωτεινά και περιποιημένα studios, ιδανικά για παρέες, οικογένειες και ζευγάρια.
Interior Room
Interior room
Living room & kitchen
Loft bedroom
Kitchen
View

ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Τα δωμάτια του «Akrathos Houses» αποτελούνται από δύο τύπους, τον Α και τον Β και μοιράζονται σε ένα καλαίσθητο καινούριο κτίριο. Ο κάθε τύπος εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών μας ανάλογα με τον αριθμό διαμενόντων και τις προσφερόμενες παροχές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η Κασσάνδρα αποτελείται από ξεχωριστούς οικισμούς, ο καθένας με τα δικά του χρώματα και το δικό του στυλ. Η πρώτη χερσόνησος της Χαλκιδικής, σε πολύ κοντινή απόσταση από την Θεσσαλονίκη και το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, μετράει χιλιόμετρα μίας πανέμορφης ακτογραμμής, διάσημα φεστιβάλς πολιτισμού, αρχαιολογικούς χώρους μεγίστης σημαντικότητας, παράδοση και έθιμα που αναβιώνουν με τοπικές γιορτές, πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων και αμέτρητες προτάσεις για διασκέδαση. Ξεχωρίζουμε για εσάς τα πιο όμορφα σημεία όλων των οικισμών της χερσονήσου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την κράτησή σας στις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε και ενημερωθείτε για τις προσφορές του Akrathos Houses για όλο το 2014!

Send us a mail